Translate

19 januari 2011

Under fullmånens sken

Fullmåne kl 22.22
Jag har alltid känt av fullmånen energimässigt, i form en slags turbulens där tankar och känslor snurrar med en väldig fart. Eftersom jag är så uppmärksam på det som sker under fullmånen, så ser jag att saker och ting ofta ställs på sin spets under denna tid. Inom astrologin symboliserar månen yin - det introverta och kvinnliga samt det vi lagrar i det undermedvetna. Det gör att människor lätt får utlopp för sina förträngda känslor under fullmånen.

Man är även lättare i kontakt med sitt inre. Det är bra att meditera och gå in i sig själv under fullmånens inverkan.

Under dagen har en del tankar kommit till mig. Tankarna handlar om hur vi människor styr allt som sker, men från ett annat medvetandeplan. Därför är det viktigt att gå in i sig själv för att förstå varför det händer saker med oss.

Universum styrs efter Universums lagar. Det vi människor inte lyckas styra ordnas från högre håll. Men bara i den grad som är viktigt för Universum. Det finns många naturlagar, men det är viktigt att vi själva klarar av situationen här på jorden. Klimatet är i obalans, fortfarande svälter miljoner människor dagligen. Ekonomiska kriser uppstår överallt, även i västvärlden. Varför, kan man fråga sig. Är det kanske för att vi ska inse att vi själva skapar allt det som sker genom hur vi tänker. Varenda människas tankar är viktiga. Vi hör alla ihop och är ett. Tankar materialiserar sig och blir verklighet. Det en människa tänker påverkar en annan människa och så vidare.

Alla medvetanden blir till ett gruppmedvetande. Resultatet är det vi ser omkring oss och som vi alla varit med om att skapa. Ju fler negativa tankar desto fler negativa händelser inträffar det. Det är som en negativ spiral som aldrig tar slut.

Men detta går att förändra! Om alla människor höll samman, blir medvetna om sina tankar och tränar sig i att tänka positivt om saker och ting och om varandra, så kommer jorden att se annorlunda ut.

"Det är väl inte så lätt, hur ska jag kunna förändra världen??!! Vad är detta för nonsens hon skriver, tänker en del av er nu..."

Men allt är möjligt! Förändra dig själv och var ett föredöme, så följer andra efter.

Alla har kraften i sig att skapa och omskapa. Ge av dig själv och få mångdubbelt tillbaka. Allt du sänder ut kommer tillbaka till dig. Bli därför uppmärksam på VAD du sänder ut. Tänk kärlek och du får kärlek tillbaka. 
                                  
SÅ VAD TÄNKER DU JUST NU, EXAKT I DENNA STUND????


Hjärta vid Petr Kratochvil

5 kommentarer:

  1. Att jag förstår varför det var helt omöjligt att få ngn sömn senaste natt och att jag hoppas att det "lugnar ner sej" :)

    Att det var ett fint inlägg. Igen.

    kram från en lillan ö langt langt norrut

    SvaraRadera
  2. Otroligt!
    Det plingade i min inkorg samtidigt som jag skickade iväg...

    SvaraRadera
  3. Hoppas du sover bättre i natt! Synkronisering eller kanske telepati...angående plingandet!

    SvaraRadera
  4. Månen är magisk på flera sätt! Javisst är det så....genom våra tankar skapar vi allt!
    Njut av stunden här och nu!

    SvaraRadera
  5. Så sant, så sant!
    Ha en finfin helg!

    SvaraRadera