Translate

24 januari 2011

Jupiter och Uranus är på gång


Jupiter och några av planetens vackra månar
Planeterna har sin förutbestämda och exakta färd runt Solen. De påverkar oss bl a utifrån vilka vinkelförhållanden de gör till planeterna i våra födelsehoroskop. Ibland är planeterna retrograda. Det innebär att en del av deras styrka är förminskad.

Både Jupiter och Uranus har varit retrograda sedan juli månad. Det innebär att den expansion och utveckling Jupiter symboliserar, har stagnerat lite under denna tid. Även den oberäkneliga och förändringsbenägna Uranus har varit försvagad. Men sedan några veckor tillbaka är det full fart framåt igen.

Det innebär att du som är född i slutet av Fiskarna och i början av Väduren, i slutet av Kräftan och i början av Lejonet eller i slutet av Skorpionen och i början av Skytten påverkas positivt av dessa planeters inverkan under några månader framåt.

Du befinner dig nu i en situation där du lyckas med det mesta, dock inte utan ansträngning, men det du påbörjar nu kommer att gå lättare än vanligt. Du rider på den kosmiska vågen just nu!

Stora och omvälvande förändringar som du kanske gått och tänkt på och kanske skjutit upp av olika orsaker, blir aktuella under denna tid. Det är dags att agera utifrån ett eventuellt missnöje med dig själv och din nuvarande situation. Du utmanas nu att uttrycka dig på ett lite oväntat och okonventionellt sätt. Din öppenhet ökar inför det som är unikt och annorlunda. Därför kan möjligheter som verkar till din fördel dyka upp från ingenstans nu.

Rutiner gör dig uttråkad och du vill bryta dig loss. Uranus utmanar de rigida strukturer vi människor bygger upp p g a våra trygghetsbehov. Därför är det viktigt att ta tillvara på den möjlighet till förändring som man har under denna tid. Förändringen behöver inte bli så uppslitande som den annars kan bli. Så ta nu denna möjlighet och gör de nödvändiga förändringar som du innerst inne vet att du behöver göra!

Och ni andra som är födda under andra tider på året, er tid kommer!

Uranus - en otroligt vacker planet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar