Translate

4 januari 2011

Solförmörkelsens syfte

Vi människor är alltid omsedda av en högre makt, av universum eller någon kanske kallar denna energi för Gud. Det spelar ingen roll vad eller vem det är, för vi får alltid allt vi behöver. Vi tvivlar ibland, men då får vi hjälp om vi är uppmärksamma på vad den högre makten vill berätta för oss genom olika tecken i vår omgivning.

Efter gårdagens dystra tankar i samband med inlägget jag skrev om, påmindes jag i morse om hur mycket goda krafter det ändå finns ute i världen. Aryel skrev om en svensk företagare i USA, Lotta Alsén i  http.www.aryelheltenkelt.blogspot.com. Denna kvinna hade som målsättning att under 2010 uppnå vissa mål. Hon nådde inte dessa men istället hände andra bra saker. Det kanske är så att universum ger oss det allra bästa, oberoende vad vi önskar. Lotta Alsén påminde också om att för att förändra världen får man börja med att förändra sig själv.

I dag är det solförmörkelse. Starka energier är i omlopp. Det är upp till var och en att bejaka det behov av förändring som påtalas en dag som denna. En solförmörkelse utmanar oss att testa våra gränser, att se att en kris är en möjlighet till förändring.

Solförmörkelsens budskap är att ha tillit till förändringar, att inte vara rädd för det vi behöver göra för att utmana det som inte fungerar och det vi inte är nöjda med i våra liv.

Bara du själv vet vad du behöver förändra. Ta därför tillvara på den speciella kraft du har tillgång till idag!

1 kommentar:

  1. Det känns bra att du är i gång igen!
    Idag är ni på väg vidare och jag hoppas ni har en bra tripp genom sydeuropa!
    Jag ska tillvara den speciella kraften idag, fast den var ju tillhanda igår :)

    kramar

    SvaraRadera