Translate

22 januari 2011

Ett avslöjande kan vara nära om att utomjordingar besöker jorden

Kan inte låta bli att skriva ett inlägg om ovanstående just idag, efter att ha läst en artikel i en amerikansk tidning, som handlar om utomjordingar. Ända sedan jag var liten har jag varit övertygad om att det finns människor på andra planeter i vårt solsystem och har väntat länge på att detta ska avslöjas på något sätt.

Jag hittade nyheten efter att författarinnan Patricia Cori delat artikeln på Facebook.

Det är en otroligt spännande tid vi lever i. Sanningar kommer att avslöjas med jämna mellanrum. En av dem är att USA, Kina, Ryssland m fl länder länge känt till och haft kontakt med utomjordiska intelligenser, men av olika anledningar mörkat denna information.

Under Kinas president Hu Jintaos pågående besök i USA, berättade Chinese National Televison Xinhua om att Obama och hans stab förbereder ett avslöjande. Det påstås att varken USA eller Kina ännu inte riktigt är beredda att avslöja sanningen om utomjordingar, men båda länderna vill ändå vara först med det officiella avslöjandet.

Här är artikeln:


I Patricia Coris bok "Beyond The Matrix" intervjuar hon Dr Edgar Mitchell som var den sjätte astronauten på månen (1971). I boken berättar han att han är fullständigt övertygad om att vi blir besökta av UFOs och att det finns bevis för det. Han säger att han har mycket kunskap i detta ämne efter att ha forskat mycket i incidenter i samband med att utomjordingar besökt oss.

Det är spännande att leva!

5 kommentarer:

  1. Vilket intressant inlägg! :) Det är verkligen spännande tider vi lever i.

    Tack oxå för din kommentar på bloggen min. Skall verkligen försöka tänka som du skrev, "att bara gott kommer utav dethär i längden"... :)

    Ha en riktigt trevlig söndag!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Tack Heidi för din feedback! Ja, visst är det spännande att leva trots att det är jobbigt ibland med allt som händer ute i världen.

    Ha en riktigt trevlig söndag själv!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hej- här är jag äntligt!!
    Tack för gratulationerna! Inga tanter blir vi fastän åren de går.
    Härligt med ditt intressanta liv och vilka vändningar det tagit.
    Ha det så gott!
    BB

    SvaraRadera
  4. Tack för dina fina ord!
    Ha en fin början på veckan!
    kramar

    SvaraRadera
  5. Tack själv Lisbet och BB. Kul att få hälsningar oberoende av vilket sätt de kommer på!
    Och BB, jag önskar dig ett riktigt bra år!

    Lisbet! Jag önskar dig en jättebra vecka!

    SvaraRadera