Translate

21 februari 2011

Släpp taget och våga lev

När vi släpper taget om illusionen om ”verkligheten” och vad som är viktigt och vad som är nödvändigt för att leva ett gott liv -så upptäcker vi att mycket av det vi tidigare har ägnat vår tid och energi åt, har varit saker som är fullkomligt oviktiga.

Att släppa taget om det som är oväsentligt leder till en stor befrielse. Det  öppnar upp nya möjligheter för oss och vi kommer att se vår verklighet på ett nytt sätt. Vi har då tid att ägna oss åt vår inre utveckling. Det här är lättare än vi tror, för när vi öppnar upp oss själva och gör oss mottagliga för de starka energiflödena, så öppnar vi också upp vår intuition. Det leder till kontakt med vår inre röst och därmed vår inre sanning, vi kommer att veta vad som är rätt och viktigt just för oss. Det är bara vi själva som vet och kan bestämma detta.  Detta är en successiv process, där vi gradvis släpper taget om illusionerna. Vi måste själva välja var vi ska börja, vilken nivå just vi befinner oss på och vad det är vi är beredda att släppa taget om här och nu. Vi kan låta oss inspireras av andra, men ingen annan kan ha den kunskap vi har om oss själva. Ingen annan kan heller fatta det beslutet åt oss. Vi måste själva känna vad som är rätt för oss själva och vad vi är beredda att släppa. Vi kommer att märka att oavsett var vi börjar så kommer det att bli en befrielse. Det kommer att hjälpa oss att frigöra energi för att göra saker som känns mer meningsfulla och som skänker mer glädje, harmoni och lycka.

Ovanstående text är ett utdrag ur "De oövervinnerliga" - Dibarak

3 kommentarer:

  1. Kloka ord minsann! Tror personligen att jag är inne i en period just nu när jag verkligen försöker känna efter vad som är viktigt...och det känns faktiskt riktigt skönt!!

    SvaraRadera
  2. Bra Victoria att du redan nu lär dig att känna efter vad som är viktigt för just dig. Det kommer att hjälpa dig mycket i framtiden!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Kloka ord, som vanligt!

    ha en skön helg
    där ni nu är

    kram

    SvaraRadera