Translate

8 februari 2011

Livsnödvändiga förändringar på gång

Vi människor som lever på Jorden just nu, lever i en mycket spännande tid. Ingen har väl undgått att läsa eller höra om Mayafolkets profetior eller om den medvetandehöjning som sker på Jorden för närvarande.

Under mina studier i psykologi, som så småningom kombinerades med andlig kunskap, blev jag medveten om att en människas frekvensnivå beror på hur mycket kontakt hon har med sin egen inre kunskap. Vad betyder det? Det handlar om hur väl en människas alla livsupplevelser är integrerade i henne intellektuellt och känslomässigt. Ju mer integrerad en människa är, och ju mer hon lever utifrån sitt hjärta, desto bättre mår hon och desto lättare har hon att påverka andra människors utveckling i positiv riktning, bara genom att vara sann mot sig själv.


En viktig del i vår utvecklingsprocess är att förstå att det är den inre förändringen som åstadkommer de yttre förändringarna i våra liv.

Många av oss försöker lösa våra problem genom att ändra de fysiska förutsättningarna. Istället för att börja arbeta med vårt inre när vi mår dåligt, så tröstar vi oss genom att köpa mer saker för att försöka fylla igen hålen av meningslöshet vi upplever. Det finns otaliga exempel på vad vi gör på det fysiska planet för att undgå vår inre smärta. Ingenting av detta fungerar i längden för allting kommer tillbaka på det ena eller andra sättet. Börjar vi inte titta inåt och reflektera över våra liv, består grundobalansen inom oss.

Naturligtvis ska vi skapa förändringar i den yttre verkligheten när tiden är mogen. När vi  t ex är klar på ett arbete eller när en relation är över, är vi skyldiga att ta vissa beslut genom att lyssna inåt. Det är viktigt att skapa yttre förändringar av rätt anledning.

Däri ligger skillnaden. Det är viktigt att vi människor öppnar våra ögon och ser saker för vad de är i våra liv, att vi slutar lura oss själva, att vi avslöjar våra överlevnadsstrategier och livslögner. Det bär alla människor på - strategier som vi använder som tillfälliga lösningar för att slippa ta itu med den smärta och de inre konflikterna vi bär på.

Dessa strategier har hittills fungerat för oss. Men det kommer de inte att göra länge till, eftersom energiverkligheten som vi befinner oss i, i och med övergången till den nya tidsåldern, inte kommer att tillåta det längre. Allt det som gömts undan kommer nu att komma upp till ytan. Det kommer inte längre att vara möjligt för oss att förneka och förtycka alla de inre konflikter och trauman vi bär på, annars kommer vi att må allt sämre. 

Tittar man sig omkring ute i världen händer dessa saker redan. Människor mår allt sämre, många diktaturer kommer inte att överleva så länge till. Människor har fått nog av att bli förtryckta och gör därför uppror. Det är exakt det som de nya energierna som nu förs in till vår planet, orsakar.

3 kommentarer:

  1. Jag läser och nickar. :) Så sanna ord du delar och så viktigt det är att vi "vaknar"!

    Jag vill tipsa dig om att registrera din blogg på NetworkedBlogs på FB om du inte gjort det. Då når din blogg ut till fler. Din blogg är för viktig för att ligga här och gömma sig :).

    Kramar!

    SvaraRadera
  2. Tack snälla Ariel!

    Ska göra det!

    Stor kram

    SvaraRadera
  3. "köpa mera saker för att fylla..." Det är det många som gör...
    Klokt inlägg!
    Kul att du tyckte om väskan! Mycket sällan jag köper något. Behöver int :) vill int:)
    Haenbradagkram!

    SvaraRadera