Translate

2 september 2011

Att förstå den universella attraktionslagen

Attraktionslagen är universums mäktigaste lag. Allting i vårt eget och i alla andras liv påverkas av denna lag.

Ju bättre vi förstår attraktionslagen, desto större intresse får vi av att medvetet styra våra tankar - för vi får det vi tänker på, vare sig vi vill ha det eller inte. Det är utan undantag så att det vi tänker på är det vi bjuder in till vår upplevelse. När vi tänker på något vi vill ha växer sig dessa tankar större och större och starkare och starkare med attraktionslagens hjälp. Ju större tanken blir desto mer kraft får den och desto större är sannolikheten för att upplevelsen blir verklighet.

När vi ser något vi vill uppleva och tänker att "det där vill jag" bjuder vi in det till vår erfarenhet genom vår uppmärksamhet på det. Men när vi ser något vi inte vill uppleva och tänker "det där vill jag inte ha", bjuder vi, genom vår uppmärksamhet, in även det. I detta attraktionsgrundande universum förekommer ingen uteslutning. Det innebär att vi får även det vi helst inte vill ha!

Så för skapa sig det liv vi vill ha så gäller det att inte fokusera på det vi INTE vill ha. Så snart vi inser att vi tänker på det vi inte vill ha så gäller det att skynda oss att tänka på det vi VILL, istället.

Lita på att detta fungerar!

4 kommentarer:

  1. Jag håller fullständigt med, för det är ju precis så som det är! Ja visst fungerar det!
    Ha en skön helg!

    SvaraRadera
  2. Vacker bild!
    Hoppas ni får en fin helg!
    kram

    SvaraRadera
  3. Tack för hälsningarna, önskar er båda allt gott!

    SvaraRadera
  4. Tack för det!

    Förstår att ni har det lugnt och skönt och säkert också bekymmerslöst :) Här är det också bra.

    kram

    SvaraRadera